ARCHICAD/BIMcloud instalimi nuk starton në macOS 10.12 Sierra

Problemi

ARCHICAD dhe BIMcloud Setup-i i shkarkuar nga GRAPHISOFT.com/downloads nuk starton në macOS 10.12 Sierra. Pasi që klikoni (double-click) në ikonë për instalim nuk fillon instalim i saj.

Zgjidhja

Starto ARCHICAD-in apo BIMcloud instalimin nga follderi që ndodhet brenda instaluesit ARCHICAD apo BIMcloud.

archiEDU

archiEDU, QT. Dardania, Bulevardi Bill Klinton, Lok.23, Prishtina, Kosova