ARCHICAD 21 Update 4022 është lansuar

SHKARKO

ARCHICAD 21 Update 4002

Update I parë për ARCHICAD 21 dhe BIMcloud/BIMserver është lansuar dhe përmban një numër të madh të përmirësimeve që nga lansimi i ARCHICAD 21.

Për ta shkarkuar Update-in dhe për tu informuar më shumë rreth përmirësimeve, klikoni në këto linqe:

ARCHICAD dhe BIM Server përmbajnë pako të veqanta për Update. Pako e ARCHICAD-it mund të përdoret për Update të ARCHICAD dhe komponentëve të saj (Add-ons, Goodies), ndërsa pakoja e BIM Serverit shërben vetëm për Update të BIM Server. Pra, ju duhet ti shkarkoni dhe t'i instaloni pakot për të dy komponentët një nga nje.

Ju gjithashtu mundeni me Update ARCHICAD-in nga menyja HELP duke klikuar në "Check for Updates".