Historia e GRAPHISOFT-it

Kush është themeluesi i GRAPHISOFT-it? Kur u themelua GRAPHISOFT? Si patë mundësi që GRAPHISOFT në vitet e 80-ta të pajisej me kompjuterë të fuqishëm dhe me kosto shumë të lartë në atë kohë për krijimin dhe zhvillimin e softuerit ARCHICAD? Pse statuja e Steve Jobs gjindet pranë ndërtesës kryesore të GRAPHISOFT-it në Hungari?  Në çfarë mënyrë APPLE pati ndikim që përdorimi i ARCHICAD-it të zgjerohet edhe në tregun global? Çfar ndikimi ka patur investimi në kampusin e ashtuquajtur “GRAPHISOFT Park”?

Për të gjitha këto përgjigje si dhe për informatat tjera lidhur me Hisorinë e GRAPHISOFT-it, ndiqeni VIDEO dokumentarin e zhvilluar nga B1M portali më i njohur dhe më i shikuari në Industrinë e arkitekturës, inxhinierisë dhe ndërtimit.

The remarkable story of how GRAPHISOFT grew from nothing into a world-leading design software company. For more by The B1M subscribe now - http://ow.ly/GxW7y Read the full story on this video, including images and useful links, here: http://www.theb1m.com/video/the-graphisoft-story Shot on location by The B1M at GRAPHISOFT Park in Hungary.