Technology

Historia e GRAPHISOFT-it

Historia e GRAPHISOFT-it

Kush është themeluesi i GRAPHISOFT-it? Kur u themelua GRAPHISOFT? Pse statuja e Steve Jobs gjindet pranë ndërtesës kryesore të GRAPHISOFT-it në Hungari?  Në çfarë mënyrë APPLE pati ndikim që përdorimi i ARCHICAD-it të zgjerohet edhe në tregun global? Çfar ndikimi ka patur investimi në kampusin e ashtuquajtur “GRAPHISOFT Park”?

Kush e morri çmimin "BIM Product of the Year" për vitin 2016 në UK?

Kush e morri çmimin "BIM Product of the Year" për vitin 2016 në UK?

Kush fitoi në konferencën e 11-të mbajtur në Britaninë e Madhe nga "Construction Computing Magazine Awards" për vitin 2016 në katgoritë kryesore: "BIM Produkti i vitit 2016", "BIM Projekti i vitit 2016", "Kompania e vitit 2016" si dhe shperblimin "Teknologjia Mobile i vitit 2016"?