BIMx PRO zgjedhet Finalist për çmimin prestigjios të Architizer A+ Awards!

GRAPHISOFT BIMx PRO është zgjedhur si finalist në kategorinë e teknologjisë: App nga "Architizer A+ Awards"

safe_image.jpg

Si finalist BIMx PRO është në garë edhe me 4 aplikacione tjera. Pra votimi është i hapur deri me 1 Prill dhe mund të votoni në aplikacionin e preferuar duke klikuar në linkun e mëposhtëm për çmimin "Architizer A+ Popular Choice Award".

 

 

 

Voto për BIMx PRO në http://awards.architizer.com/public/voting/?cid=126!