ARCHICAD në Gjermani fiton çmimin “Architects’ Darling Award”

Architect Darling Award.jpg

Çmimi "Architect's Darling Awards" te Gjermanisë është organizuar nga Heinze Marktforschung në fushën e softuerëve në  arkitekturë duke u bazuar në këto 6 kriterët kryesorë (i lehtë për tu përdorur,  i qartë, fleksibil, mundësia e bashkëveprimit me softuerë tjerë në fushën e ndërtimit, dhe mbi të gjitha efikasiteti). Në këtë vit, pra në vitin 2018 me më shumë se 2.100 vota të arkitektëve,  softueri më favoritë ndërmjet 6 programeve të ndryshme arkitektonike, ARCHICAD është rankuar e para për të gjitha kategoritë e lartpërmendura.

Për më shumë informata, lexoni artikullin e plotë këtu:  www.graphisoft.com