MASTER CLASSES nga #graphisoftLEARN

Zhvillo aftësitë tuaja në ARCHICAD me #graphisoftLEARN Master Classes!

graphisoftLEARN Master Classes, është një event ndërkombëtar për mësim dhe socializim e organizuar nga GRAPHISOFT.

Mëso, Zhvillo, Eksploro.

Mëso nga profesionistët e ARCHICAD-it.

Zhvillo rrjetin tuaj profesional.

Eksploro metoda të reja të punës në ARCHICAD.

public.jpeg

#graphisoftLEARN Master Classes do të bashkojë në një vend developerët e GRAPHISOFT, dizajnerët e produkteve, konsulentët dhe trajnerët me BIM menaxherët, arkitektët, inxhinierët dhe entuziastët e ARCHICAD-it që kërkojnë të zhvillojnë njohuritë e tyre në ARCHICAD dhe të eksplorojnë metoda të reja për të ngritur suksesin e tyre në karrierë.

#graphisoftLEARN Master Classes është një konferencë dy-ditore me ligjërata, punëtori dhe diskutime rreth ARCHICAD 23 dhe teknologjive e trendeve më të fundit të BIM-it. Punëtoritë janë të ndara në katër tema: MODELIM, BIM MENAXHIM, PRESENTIM dhe BASHKËPUNIM. Në këtë ngjarje përfshihen edhe dy darka në qytetin e bukur të Budapestit, shtëpia e GRAPHISOFT-it.

Çfarë do të përfitoni me pjesëmarrje në #graphisoftLEARN Master Classes?

  • Keynotes dhe strategjitë e produkteve nga përfaqësuesit e GRAPHISOFT.

  • Punëtori interaktive të udhëhequr nga specialistë ndërkombëtar duke u bazuar në përvojat e tyre praktike.

  • Lidhjet e reja me kolegët tjerë entuziast të ARCHICAD-it nga e gjithë bota.

  • Darka/mbrëmje argëtuese çdo natë në qytetin e bukur të Budapestit.


Biletat / Tickets

Biletat mund të blihen për një ose më shumë pjesëmarrës dhe mund të bëhet Online nëpërmjet web-faqes apo me transfer bankar:

  • Early bird tickets janë në shitje për €490 deri me 15 Gusht

  • Student tickets janë në shitje për €245

Vendet janë të limituara, prandaj sigurohuni ta rezervoni vendin tuaj duke e blerë biletën këtu!

Dëshironi të kurseni 10%? Na kontaktoni për “discount code”!

Kodi i zbritjes për 10% vlen vetëm për Anëtarët e Asociacionit të Arkitektëve të Kosovës dhe të Shoqatës së Arkitektëve të Shqipërisë.

Në biletë përfshihet kostoja e konferencës, ushqimit dhe ngjarjeve të mbrëmjes për dy ditë; nuk mbulon shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit. Akomodimi mund të rezervohen në vendin e konferencës: Park Inn by Radisson Hotel, Budapest, me çmime të volitshme përmes web-faqes së Master Classes deri me 18 Gusht.

Nëse keni nevoj për aplikim për vizë në Ambasadën e Hungarisë, na kontaktoni në info@archiedu.com, që t’ju sigurojme INVITATION LETTER nga GRAPHISOFT.


Programi

Programi edukativ përmban seanca plenare në mëngjes dhe punëtori paralele pasdite lidhur me të rejat e ARCHICAD 23, renderimi në kohë reale, menaxhimi inteligjent i ndërtimit, dizajni algoritmik, renovimet e ndërtesave historike në BIM, data analytics, OPEN BIM, BIM menaxhimi dhe më shumë. Pjesëmarrësit do të zgjedhin një nga katër punëtoritë paralele të organizuara në katër tema: Modelimi, BIM Menaxhimi, Prezantimi/Dokumentimi dhe Bashkëpunimi.

Day #1 — Thursday, October 3

9:00 - 9:20 GRAPHISOFT Keynote (Huw Roberts CEO, GRAPHISOFT)

9:20 - 9:40 Product strategy (Ákos Pfemeter Vice President, Marketing, GRAPHISOFT)

9:40 - 10:30 Client presentations (Jakub Masák, Tony Fitzpatrick)

10:30 - 11:00 Coffee break

11:00 - 12:30 ARCHICAD 23 New features (Gábor Kovács Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)

12:30 - 14:00 Lunch

14:00 - 15:30 Parallel workshop sessions:

A — Collaboration | ARCHICAD to Revit BIM workflow (Victor Tátrai Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)

B — BIM management | The BEP Cookbook (Pantelis Ioannidis Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)

C — Presentation / Documentation | Data Analysis

D — Modeling | Historic Buildings and BIM - Why and how? (Jakub Masák Owner, Masák and Partner)

15:30 - 16:00 Coffee break

16:00 - 17:30 Parallel workshop sessions:

A — Collaboration | Quantity Take-off Workflow

B — BIM management | Power BI Data Analytics for ARCHICAD (Tony Fitzpatrick Head of BIM Development and Architect at AW2 Architects)

C — Presentation / Documentation | Creative Project Documentation

D — Modeling | Beams and Columns in ARCHICAD (Gábor Kovács Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)

Day #2 — Friday, October 4

9:00 - 9:45 Nemetschek ecosystem workflow - Plenary (Mohsen Far CEO of SIMBIM and Ioanna Alsasua COO at SIMBIM)

9:45 - 10:30 Real-time high-quality raytracing (Máté Marozsán BIM Consultant, GRAPHISOFT)

10:30 - 11:00 Coffee break

11:00 - 11:45 How does a request become part of ARCHICAD? (Péter Mohácsi Director of Product Design, GRAPHISOFT)

11:45 - 12:30 Client presentations (Colin Dibb, Franz Forsberg-Mussault, Marin Račić)

12:30 - 14:00 Lunch

14:00 - 15:30 Parallel workshop sessions:

A — Collaboration | ISO Standards (Tamás Erős Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)

B — BIM management

C — Presentation / Documentation | Intelligent Construction Service: The WEBBER way (Colin Dibb VDC Services Director at WEBBER AUSTRALIA)

D — Modeling | Algorithmic Design - Case study (Franz Forsberg-Mussault Architect, LINK arkitektur)

15:30 - 16:00 Coffee break

16:00 - 17:30 Parallel workshop sessions:

A — Collaboration | OPEN BIM for a Luxury Holiday (Marin Račić Director, 3D ART Ltd. Croatia)

B — BIM management | Let’s audit! (Pantelis Ioannidis Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)

C — Presentation / Documentation | Case study

D — Modeling | Mastering ARCHICAD libraries (Gábor Kovács Senior BIM Consultant, GRAPHISOFT)


Lokacioni i Eventit

Park Inn by Radisson
1138 Budapest
Szekszárdi u. 16-18