ARCHICAD 23 - Menaxhimi i Informatave

 ARCHICAD 23, janë prezantuar "Custom Properties" për Materiale Ndërtimore. Me këtë veçori të re, përdoruesit mund të plotësojnë softuerin BIM me informatat 4D / 5D (vlerësimi i kostos së ndërtimit apo paramasës, sigurimi i cilësisë së ndërtesës, analizat e modelit...

Site Plan Creation

Site Plan Creation

Në këtë seri flitet për mënyrat e ndryshme të krijimit te SITUACIONIT qofshin ato nga 2D vizatimet apo gjenerimi i saj nga 3D modeli; Tipet e ndryshme të prezantimit të saj, metodat e krijimit. Gjithashtu na mëson se si t’i kontrollojme karakteristikat e projektit, orientimin e diellit e shumë informata tjera…

ARCHICAD 22 dhe COBie 2.4

ARCHICAD 22 dhe COBie 2.4

Në këtë seri të "Workflow Guide" flitet për standardit COBie, domethënien, kuptimin, mënyrën e dorëzimit të projektit si dhe shtete në të cilën aplikohet ky standard. COBie ofron një strukturë të përgjithshme për shkëmbimin e informacionit të ndërtesave të reja si dhe ato ekzistuese, përfshirë edhe informatat e ndërtesave dhe infrastrukturës.

DETAILING

DETAILING

Në këtë seri të "Workflow Guide" flitet për të kuptuar krahasimet ndërmjet mënyrave të ndryshme të punës së përdorimit të Detajeve në ARCHICAD duke përfshirë përparësitë dhe mangësitë e metodave, metodologjitë dhe veglat e nevojshme të përdorimit të detajeve, varësisht nga qëllimi i projektit.

ARCHICAD Template Upgrade

ARCHICAD Template Upgrade

Në këtë seri të "Workflow Guide" flitet se qka duhet të keni parasysh gjatë migrimit të TEMPLATE nga ARCHICAD 21 në 22, duke përfshirë Views, Model View Options, Menaxhimin e informatave, atributet, etj. të cilat duhet t'i kontrolloni para se të Upgrade Template-in e juaj në ARCHICAD 22.

ARCHICAD 20 | Premiera Botërore | LIVE me 13 Qershor! Regjistrohu

ARCHICAD 20 | Premiera Botërore!

13 Qershor në ora 3:00-4:30pm

Transmetimi drejtëpërdrejtë nga GRAPHISOFT, Budapest

ArchiCAD 20 përmban përmirësime të rëndësishme funksionale të cilat vënë theksin "I" në BIM. Ju do ta pëlqeni se si brendi i ri i interfejsit me disajn të pastërt, e bëjnë ARCHICAD 20, BIM vegël të jashtëzakonshme. Ky është një prezantim që ju nuk dëshironi ta humbasni!

Merrni pjesë në këtë premierë botërore me transmetim të drejtëpërdrejt për të marrë një pamje të re në BIM me ArchiCAD 20! Ju do të mësoni se si mund të:

  • Luani me graphical favorites - që të merrni feedback vizual të shkëlqyer në lidhje me parametrat e ruajtura të elementeve, të gjeneruar në mënyrë automatike në pamje 2D dhe 3D me ngjyra në "thumbnail previews".
  • Zgjero visualizimin dhe komunikimin e projektit në një nivelin më të avancuar me lidhjen ndërmjet Rhino-Grasshopper-ARCHICAD dhe në fundit nga BIMx.
  • Shfrytëzo përparësitë e interfejsit të rifreskuar të ARCHICAD-it që maksimizon sipërfaqen punuese dhe gjithashtu ofron veglat dhe ikonat e komandava të pastërta dhe moderne.
  • Dhe më shumë!

Rhinoceros – ArchiCAD Connection

Rhinoceros – ArchiCAD Connection

GRAPHISOFT prezanton lidhjen ndërmjet Rhinoceros - ArchiCAD

"Rhino - ARCHICAD Connection" mundëson përdoruesit e ArchiCAD në platformat Mac dhe Windows, importimin e modeleve nga Rhino në ArchiCAD si GDL objekte.

Me këtë Add-In edhe kompletohet BIM Aplikacioni - ArchiCAD me integrimin të objekteve të krijuara me aftësi të fuqishme të modelimit siç është Rhino.

Për më shumë informata dhe për ta shkarkuar Rhino add-on për ArchiCAD, ju lutem...

ArchiCAD 17 Hotfix #8

ArchiCAD 17 Hotfix #8

Përdoruesit të cilët ende janë duke punuar me ArchiCAD 17, ju njoftojmë se update për ArchiCAD 17 Hotfix-8 apo versioni "build 8000" është lansuar.

Ju mund të informoheni për të gjitha detalet dhe shkarkimin e hotfix këtu. Ky update ka një mori të përmirësimeve, që nga përmirësimet në shpejtësinë e BIMx e deri te përmirësimet në stabilitet. Më e rëndësishme është se përmban përmirësime të ndryshme në kompatibilitetin me OS X 10.10 Yosemite, siç janë...

ArchiCAD Connection Add-In për Revit 2015

ArchiCAD Connection Add-In për Revit 2015

A bashkëpunoni me inxhiniera (bashkëpunëtor) që përdorin Revit? A i shkëmbeni informatat e projektit nëpërmjet IFC apo gjithçka hudhni poshtë duke i exportuar në DWG? Ky shkëmbim a ju shkon ashtu siç keni dëshiruar? A jeni në dijeni ju dhe bashkëpunëtorët e juaj që Graphisoft vazhdon përkrahjen e Add-in për Revit në mënyrë që t'i përmiresoj aftësitë e IFC? Disa informata që duhet t'i dërgoni bashkëpunëtorëve (fazistave) tuaj, mund ti gjeni gjeni këtu

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

BIMcloud zgjeron rrjedhjën e punës në Mobile

GRAPHISOFT BIMcloud® zgjeron rrjedhjen e punës duke integruar pajsjet mobile me Update-in e ri, FALAS

GRAPHISOFT në Qershor të këtij viti ka lansuar BIMcloud dhe ka pranuar reagime pozitive nga industria AEC dhe përdoruesit. Duke ju falenderuar azhurimit të fundit të BIMcloud, anëtarët e ekipit të jashtëm munden gjithashtu të involvohen drejtpërdrejt në rrjedhjen e punës BIM, nëpërmjet integrimit "Team Messaging", që tani është e aktivizuar edhe në pajisjet mobile. E tëra që nevoitet për qasje nga secila pajisje është lidhja në internet, duke përfshirë pajisjet mobile (celularët, tabletët, etj). Ja se si funksionon...

Mac OS X Yosemite kopatibiliteti me ArchiCAD

Mac OS X Yosemite kopatibiliteti me ArchiCAD

Çka ju nevoitet të dini para se të azhuroni (Update) versionin e ri.

GRAPHISOFT e ruan kompatibilitetin për ArchiCAD 17 dhe 18 si dhe për produktet përcjellëse (BIMcloud, BIMx, BIM Server, BIM Server Manager) në OS X 10.10 Yosemite. Bazuar në testimet fillestare të GRAPHISOFT’it, ArchiCAD 17 dhe 18 në përgjithësi punon pa probleme në 10.10 me disa çeshtje të vogla që i gjeni të detajuara në...